Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Κινητοποίηση για μέτρα αποσυμφόρησης της Ψυχιατρικής Κλινικής

από 902



Συγκέντρωση στα Επείγοντα πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», απαιτώντας ασφαλείς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους στην Ψυχιατρική Κλινική, ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για τους ψυχικά πάσχοντες και άμεσα μέτρα από τη διοίκηση για τη λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής με δέσμευση για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα ξεκινάει η γενική εφημερία της Ψυχιατρικής Κλινικής με 47 νοσηλευόμενους, ενώ η δυναμικότητα είναι για 20 άτομα!

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στους γύρω δρόμους από το νοσοκομείο, ενώ μετέπειτα έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση, η οποία αναγνώρισε το πρόβλημα, ανακοίνωσε μέτρα, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σημειώνει ότι δεν αρκεί η αναγνώριση των προβλημάτων. Χρειάζονται άμεσα πρακτικά μέτρα αποσυμφόρησης της κλινικής και για τους νοσηλευτές και για τους νοσηλευόμενους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου