Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΨΝΑ για την αποπομπή του διοικητή

από εφημερίδα των συντακτών

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ

Από προηγούμενη κινητοποίηση ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής

Tην άμεση αποπομπή του διοικητή του ΨΝΑ Δαφνί ζητάει από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, με προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της διοίκησης σήμερα στις 12.00.

Η ανακοίνωση του συλλόγου καθιστά τον Π. Θεοδωράκη «υπεύθυνο για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του νοσοκομείου», όπως οι μηδενικές προσλήψεις προσωπικού για το ΨΝΑ από τις πρόσφατες 906 που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, οι απλήρωτες πάνω από 6 μήνες εφημερίες γιατρών-ψυχολόγων και η υπερωριακή απασχόληση του λοιπού προσωπικού.

«Δεν γνωρίζουμε ποιοι ιμάντες τον κρατούν καθηλωμένο στην καρέκλα του διοικητή. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου; Το σενάριο της προσωπικής αποζημίωσης που επιδιώκει ο ίδιος από το Δημόσιο;», σημειώνει η ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την άμεση χρηματοδότηση του νοσοκομείου, τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες και την άμεση πληρωμή εφημεριακής & υπερωριακής απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου